Hirdetés

Új előzetesen a Sikoly sorozat

|

Hirdetés

Miután közelebbről is szemügyre vehettük Ghostface új maszkját, elérkezett az idő, hogy a sorozat főbb karaktereivel is megismerkedjünk, mielőtt sorra lemészárolják őket... Az eddig látottakból világosan látszik, hogy az MTV próbál hű maradni az alapanyaghoz, miközben igyekszik valami újat is mutatni. De fog-e ez így működni? Nos ez attól függ, hogy mit vársz a sorozattól: újra át akarod élni a szatirikus slasher horrorok adta élményt a TV-n keresztül, vagy inkább egy misztikus sorozat gyilkost akarsz látni, aki egyesével teszi el láb alól a szereplőgárda tagjait? Ha leszűrhetünk valamit az új előzetesből, akkor azt kell mondjam, hogy a Sikoly sorozat talán mind két elvárásnak képes lehet eleget tenni. https://www.youtube.com/watch?v=55Z1EZx8a_g

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.