Hirdetés

Új előzetesen Az U.N.C.L.E. embere

|

Hirdetés

A sok (CGI) moneyshottal teletűzdelt nyári blockbuster között azért érkezik egy régi vágású, stílusos kémfilm is Guy Ritchie-től (ami nagy valószínűséggel pont ezért fog bukni a pénztáraknál). Az U.N.C.L.E. emberében a hidegháború kicsúcsosodásának az idején, 1963 a CIA és a KGB két legjobb ügynöke (Henry Cavill és Armie Hammer) kénytelen szövetséget kötni, hogy megállítsanak egy titokzatos szervezetet, amelyik nukleáris fegyvereket és technológiát akar pénzzé tenni. Az újabb, ezúttal ritmusosabb előzetes alapján rendkívül tetszetős a film oldscool bája, ami ráadásul nem sokkal a Mission: Impossible: Titkos nemzet után érkezik majd, viszont Hammer és a már most hol Archerhez hasonlított, hol pedig leendő James Bondként elkönyvelt Cavill mellett olyan nevek is feltűnnek, mint Jared Harris (Poltergeist, vagy Ritchie előző Sherlock Holmes-a), a mostanában reneszánszát élő és régi szerepkörétől kissé eltávolodó Hugh Grant, vagy az Ex Machinával a rendezők és producerek figyelmének a középpontjába kerülő Alicia Vikander. A film nálunk augusztus 20.-án debütál majd a mozikban. https://www.youtube.com/watch?v=sc6UE6mUGZg

the-man-from-uncle-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.