Hirdetés

Új előzetesen A Függetlenség Napja: Feltámadás

|

Hirdetés

Roland Emmerich kétségtelenül Michael Bay mellett a legnagyobb katasztrófapornós Hollywoodban és a 2012 után nehezemre esett elképzelni, hogy azt a pusztítástornádót hogyan lehetne felülmúlni. Nos, úgy fest hogy sikerül neki, méghozzá egyik legnagyobb sikerével, ugyanis A Függetlenség Napja: Feltámadás legújabb előzetesében nem csak azt láthatjuk, hogy az idegenek legyőzése után miként változott meg a világ, hanem többet kapunk abból, ahogy a 20 év után visszatérő ellenség az újdonsült technológiával miként hajítják rá a Burj Khalifát Londonra, amit az utóbbi időben trendi lett a földdel egyenlővé tenni. Ez már így leírva annyira camp, hogy képtelenség lesz nem szeretni. A látványvilág sajnos sterilebb, de Jeff Goldblum jelenléte menti a menthetőt, az új, tökös pilóta szerepének a betöltése pedig Will Smith kényszerű távolmaradása miatt az ifjabb Hemsworthre, Liamre vár. Az eredeti stábból még visszatér Bill Pullman, Sela Ward, Vivica A. Fox, Brent Spiner és Judd Hirsch is, az újabbak között pedig ott lesz William Fichtner és Charlotte Gainsburg is. A forgatókönyvet Emmerich mellett James Vanderbilt, Nicholas Wright, James A. Woods és Dean Devlin jegyzik. A bemutató bármily meglepő nem július negyedike, hanem június 24.-e lesz. https://www.youtube.com/watch?time_continue=160&v=RfJgT89hEME

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.