Hirdetés

Új előzetest kapott a Kémek hídja

|

Hirdetés

Mindig nagy eseménynek számít, ha Steven Spielberg új filmmel áll elő. Az idén ősszel mozikba kerülő Kémek hídja, amely igaz történeten alapul, teljesen új terep a rendező számára. Az új előzetes nagyobb betekintést enged a filmbe, ezáltal megfigyelhetjük, hogy Spielberg és Hanks zseniálisan egyensúlyoz Donovan küldetése és otthoni élete között. A hivatalos történet szerint James Donovan (Hanks), egy brooklyni ügyvéd, aki belecsöppen a hidegháború közepébe, amikor a CIA megbízza egy lehetetlen feladattal, hogy diplomáciai úton menekítsen ki egy oroszok által foglyul ejtett amerikai pilótát. Matt Charman és a Coen fivérek forgatókönyvén keresztül ismerhetjük meg annak az embernek a történetét, aki mindent kockára tett. Mellékszerepben még feltűnik: Mark Rylance, Amy Ryan, Sebastian Koch és Alan Alda. A kémek hídja októberben kerül a magyar mozikba. Az előzetest lejjebb láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?t=26&v=7JnC2LIJdR0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.