Hirdetés

Új és változott megjelenési dátumok érkeztek!

|

Bizony folyamatosan megy a variálás a stúdiók háza táján. The Martian, Peregrine’s Home for Peculiars, Paper Towns, Clifford the Big Red Dog - ezek a filmek, amiknek a háza táján változás történt.

Hirdetés

Röviden és lényegre törően íme itt vannak az említett filmek körüli legújabb hírek:

- A 20th Century megerősítette, hogy ez eddigi nem megerősített című Ridley Scott film a The Martian lesz, amelyet 2016 márciusáról előrébb hoztak, így elvileg 2015 november 25-én fog megjelenni.

- Tim Burton következő filmje, a Peregrine’s Home for Peculiars átveszi a The Martian eredeti helyét, így 2016 március 4-én láthatjuk leghamarabb.

- A Csillagainkban a hiba sikerét látva a Fox is vérszemet kapott, így egy újabb John Green könyvet halásztak elő, amely a Paper Towns. 2015 július 31-én már nézhetjük is.

- A Universal Pictures a Clifford the Big Red Dog című filmje megjelenését 2016 április 8-ára lőtte be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.