Hirdetés

Új forgatási képeken a Doctor Strange

|

Hirdetés

Egyelőre a képregényrajongók az idei adaptáció rengetegből még csak az év első felében lévőkre koncentrálnak, hiszen hamarosan összecsap Batman és Superman, ahogy Marvel fronton is a Kapitány Vasemberrel, és a mutánsoknak is meggyűlik a baja Apokalipszissel. Nem csoda, hogy ennek fényében kevesebb szó esik a Marvel harmadik fázisának új üdvöskéjéről, Doctor Strange-ről, ami nem is csoda, hiszen a film még gőzerővel forog, jelenleg éppen Londonban. Erről érkezett pár (enyhén SPOILERES) lesi fotó, amelyeken a címszerepet alakító Benedict Cumberbatch látható teljes menetfelszerelésben, valamint a Mordo Bárót játszó Chiwetel Ejiofor is, továbbá a földön heverő alak a Wongot alakító Benedict Wong az, akinek úgy fest, nem áll éppen jól a szénája. Ezen a linken meglehet lesni a lesifelvételt is az adott jelenetről. A Doctor Strange vezeti be a mágiát a Marvel egyre inkább bővülő univerzumába, és ez a nemes feladat a Sinistert, az Ördögűzés Emily Rose üdvéért, és az Amikor megállt a Földet jegyző Scott Derricksonra vár, a filmben pedig fontos szerephez jut még Tilda Swinton, Rachel McAdams és Mads Mikkelsen is. A bemutató november 4.-én esedékes és mivel a Disney büntetésének vége, ezért nem kell plusz egy hetet várnunk a bemutatóra. [gallery size="medium" ids="80929,80928,80927"]  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.