Hirdetés

Új forgatókönyvet kap a Holnap határa 2

|

Emily Blunt szerint kissé megtorpant a Holnap határa 2, ugyanis át kell írni a forgatókönyvet.

Hirdetés

Hiába tűnt úgy, hogy jó úton halad a Holnap határa folytatása, most mégis hátrált egy lépést. Még múlt októberben számolhattunk be a szkript elkészültéről azonban most úgy fest, hogy Doug Liman rendező és a kreatív csapat visszatérnek az alapokhoz és elölről kezdik a történet fabrikálását.

Hirdetés

Minderről Emily Blunt számolt be legújabb filmje népszerűsítése közben. A színésznő nyilatkozatából kiderül, hogy a csapat nagyon szeretné összehozni a folytatást, de nem fognak akármit kiadni a kezük közül, ami meghosszabítja az előkészületeket.

"Doug Limannak van egy remek ötlete, ami nagyon lelkessé teszi és már csak meg kell írniuk. Volt már egy forgatókönyvük, de ha jól értettem, akkor most egy újon dolgoznak."

A Holnap határa 2-t nem csak a tökéletes történet összeállítása, hanem a stáb beosztása is hátráltatja. A két főszereplő, Blunt és Tom Cruise nagyon elfoglalt színészek, ahogyan Doug Liman rendező és Christopher McQuarrie író is elég kapósak lettek.

"Nincs egyszerű dolga a csillagoknak, hogy összeálljanak és mindenki egyszerre legyen szabad és elérhető. Két hónappal a Mary Poppins forgatása előtt megkérdezték, hogy ráérek-e? Tom megkeresett, hogy 'Jó lenne neked az idei ősz?', de azt kellett mondanom, hogy 'Nem fog menni. Most kb. egy évig a Mary Poppinson fogok dolgozni haver! Nincs időm a Holnap Határára.'"

Tehát a korábbi forgatókönyvvel éreztek magukban annyi önbizalmat, hogy nekiveselkedjenek a forgatásnak, de sajnos nem jött össze. Reméljük az új történet még ütősebb lesz és akkor nem is bánjuk, hogy egy kicsit tovább kell várnunk a folytatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.