Hirdetés

Új fotó a Herkules forgatásáról

|

Szerencsére Dwayne Johnson az a fajta színész aki tartja a kapcsolatot rajongóival és megosztja velük aktuális filmje egy-két információját. Korábban már mutatott nekünk forgatási képeket és most itt van egy újabb.

Hirdetés

Johnson a címszereplő félistent alakítja Brett Ratner filmjében, ami "újragondolja a mitológiai történetet egy sokkal földhözragadtabb világban, ahol a természetfeletti nem létezik." (mert a félistenekben nincsen semmi természetfeletti) A színész legutóbb megosztott képe mellé ezt írta: "A mi HERKULESÜNK helyszínét a díjnyertes tervező Jean-Vincent Puzos építette meg, elképszetően részletesen. Szinte reszketek." Hát a fekete-fehér kép nem adja át igazán a "reszketést", talán majd egy színes változat, addig is várjuk a további infókat.

A Herkules 2014 július 25-én debütál a tengeren túlon, főbb szerepekben még Ian McShaneRufus SewellJoseph FiennesPeter MullanJohn HurtRebecca FergusonIngrid Bolso BerdalAskel Hennie és Reece Ritchie. A képért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.