Hirdetés

Új fotók a Fantasztikus négyesről

|

Hirdetés

Az Empire magazin néhány új képkockával lepte meg azokat, akik kíváncsiak rá, hogy Josh Trank (Az erő krónikája) mihez kezd a Fantasztikus négyes reboottal. Legfőképpen a négy főhőst vehetjük közelebbről is szemügyre. A hivatalos sztori szerint az új Fantasztikus négyes négy fiatalt mutat be, akik egy veszélyes másik dimenzióba kerülnek át, ahol testük, lényük elképesztő változásokon megy keresztül. Az életük teljesen megváltozik, és egyrészt új erejükkel kell megküzdeniük, megtanulniuk használni azt, másrészt össze kell fogniuk, hogy megállítsanak egy egykori barátot. Trank változatában a Whiplash ünnepelt sztárja, Miles Teller lesz Mr. Fantasztikus, Kate Mara a Láthatatlan lánnyá változik, Jamie Bell a Lény karakterére írt alá, míg Fáklya szerepét Michael B. Jordan tölti be, amely döntés a bőrszín miatt hatalmas felháborodást váltott ki a rajongókból. Íme az új képek: [gallery columns="4" ids="44758,44757,44756,44755"]   A Fantasztikus négyes augusztus hatodikán jelenik meg hazánkban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.