Hirdetés

Új fotókon a Fullmetal Alchemist film

|

Két új kép is érkezett az Acél Alkimista történetét feldolgozó filmből.

Hirdetés

Múlt hónapban megkaptuk a Fullmetal Alchemist filmes adaptációjának első trailerét, amelyben belekóstolhattunk abba, hogy milyen lesz a népszerű manga élőszereplős változata. Az még kérdéses, hogy mikor láthatjuk ismét mozgásban az Acél Alkimistát, de most érkezett két új fotó is, az egyiken az Elric fivérek pózolnak, míg a másikon a Ryōsuke Yamada által alakított Edward száll szembe egy szörnyeteggel.

Hirdetés

A filmet rendező Fumihiko Sori egy friss interjúban új részleteket árult el a filmről, és arról, hogy hogyan közelíti meg az alapanyagot. A direktor arra is kitért, hogy miért tartotta fontosnak a teljesen japán származású szereplőgárdát.

"Olyan stílust szeretnék alkotni, ami szorosan követi az eredeti mangáét, már amennyire ez lehetséges. A színészek egytől-egyig japánok, de a kulturális háttér európai. Viszont a stílus nem reprezentál semmilyen fajt vagy országot. Nincs olyan jelenet, amiben az egyik karakter olyasmit mond, ami miatt japánnak gondolnánk."

A Fullmetal Alchemist 2017. decemberében fog megjelenni Japánban, ám a film külföldi terjesztéséről egyenlőre nincs információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.