Hirdetés

Új Holtpont: extrém sport van, Keanu nincs

|

Hirdetés

A Warner Bros. bemutatta az Holtpont remake-jének első képeit. Bár nem árulnak el sokat, de sejtetik, hogy a film igazi extrémsportos akciódömping lesz. Az Ericson Core rendezte és fényképezte új Holtpont ugyanazt a történetszálat viszi végig, mint a Kathryn Bigelow és Keanu Reeves nevével fémjelzett 1991-es változat. Johnny Utah (Luke Bracey), mint beépült FBI-ügynök próbálja felderíteni a karizmatikus Bodhi (Edgar Ramirez) vezette adrenalinfüggő sportolók esetleges bűncselekményeit. Szerepet kapott továbbá Ray Winstone, Teresa Palmer és Delroy Lindo is.

point-break-2015-images-luke-bracey
A film a képek és stúdió szerint a valaha moziban bemutatott legmerészebb sportjelenetekkel szolgál majd, amelyeket igazi extrém sportolók segítségével forgattak. Lesz óriáshullámon való szörfölés, szárnyasruhában repülés, biztosítás nélküli sziklamászás, snowboardozás sisak nélkül és gyorsasági motorozás. Az új Holtpont az idén december 25-én érkezik az amerikai mozikba 2 és 3D-ben.
point-break-2015-edgar-ramirez
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.