Hirdetés

Új hős csatlakozik A galaxis őrzőihez

|

Hirdetés

Jövő márciusban kezdődik A galaxis őrzői 2. részének a forgatása, ez pedig azt jelenti, hogy lassan kezdenek csorogni a hírek a filmről. Például, hogy Matthew McConuaghey visszautasította a főgonosz szerepét. Viszont bejelentették az egyik kulcs karaktert és a színésznőt, aki alakítani fogja. Pom Klementieff csatlakozott a stábhoz, mint Mantis. A Marvelhez híven eddig teljes titokban tartották a részleteket, de most friss újságírói értesülések szerint biztos a dolog. A képregényekben Mantis egy félig vietnami, félig német lány, aki az űrlény Pamával tanult. Tökéletesen elsajátította a különböző küzdősportokat és később a Bosszúállókhoz és a Galaxis őrzőihez is csatlakozott.  Nem valószínű, hogy egy az egyben átírják a karaktert a filmbe, mert ez egyszerűen nem a Marvel stílusa.

Pom-Klementieff-5
Természetesen az öt csapattag visszatér: Chris Pratt, Zoe Saldana és Dave Bautista élőben, Bradley Cooper és Vin Diesel pedig a hangját adja megint kölcsön. Benico del Toro is újra a Gyűjtő karakterébe bújhat. A filmet megint James Gunn írja és rendezi. A premier még nagyon messze, csak 2017. május 5-én lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.