Hirdetés

Új Igazság Ligája animációs sorozat érkezik Kevin Conroyal és Mark Hamillel

|

Hirdetés

Warner Bros. Animation bejelentette, hogy egy vadonatúj animációs sorozat érkezik a Cartoon Networkre, ami a DC képregények klasszikus szuperhős csapatát állítja a középpontba. A széria Justice League Action néven fog majd futni, közel negyed órás epizódokkal és rengeteg ismerős szinkronhanggal! A hivatalos leírás szerint:

Batman, Superman és Wonder Woman vezetik a DC képregények szuperhőseinek csapatát a leghíresebb ellenfeleikkel szemben egy kalandos, izgalmas, mókás és akció dús sorozatban. A várakozásnak nincs helye, minden egyes 11 perces epizód villámgyorsan beleugrik a hősök heves csatáiba. Védelmezzék akár a Földet idegen támadóktól, vagy küzdjenek a mágia bizarr elemei ellen, az Igazság Ligája változatos csapata mindig készen áll a kihívásokra.
Justice League Actionben Kevin Conroy fogja szolgáltatni Gotham Sötét Lovagjának, Batmannek a hangját, akivel már egészen összenőtt a színész. Egy másik kitűnő választás Mark Hamill Joker szerepében, hiszen a Star Wars filmek sztárját tartják az egyik (ha nem a) legjobb szinkronhangnak, ha a bűnözés őrült hercege kerül szóba. Azt még nem tudjuk, hogy kik fognak Superman és Wonder Woman mögött állni, de az már biztos, hogy James Woodsot Lex Luthorként hallhatjuk, Diedrich Badert peidg Booster Goldként.
jla
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.