Hirdetés

Új Igazság Ligája rajzfilmsorozat érkezhet?

|

Hirdetés

Bár eddig a DC képregények világa a filmvásznon nem teljesített olyan jól, mint a Marvel hősök kalandjai, az kétségtelen, hogy rajzfilmek és rajzfilmsorozatok tekintetében messze lepipálták a konkurenciát. Gondoljunk csak a Justice League/Igazság Ligája szériára, a méltatlanul elkaszált Young Justice-ra, vagy éppenséggel az egyik legsötétebb képregény-adaptációra rajzfilmes változatban, a Flash Paradoxra.

D9GX7Cs
Egy internetre kikerült kép, mely vagy a Warner Bros Animation vagy a Cartoon Network irodájában készült, arra enged következtetni, hogy egy új Igazság Ligája rajzfilmsorozat érkezhet a közeljövőben. A poszterek között megtalálható az új Tom és Jerry vagy az új Scooby-Doo, de a jobb szélsőn nagy betűkkel ott virít a JLA, azaz a Justice League Animated. Ha pedig ráközelítünk a poszterre, akkor ki lehet venni Superman, Wonder Woman, Batman és más DC-s szuperhősök körvonalait. Egyelőre még nem kapott sem megerősítést, sem cáfolatot ez a találgatás, viszont nagyon kíváncsiak lennénk, milyen új szemszögből mutatnák be a DC képregény-univerzumát. Mi mindenesetre csak azért esedezünk, hogy ha valóban útjára indítják a sorozatot, akkor ne legyen olyan mostoha sorsa, mint a Young Justice-nak lett végül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.