Hirdetés

Új infók érkeztek a Kingsman 2-ről

|

Hirdetés

A 2015-ös filmév egyik legszórakoztatóbb moziélménye  kétség kívül a Matthew Vaughn által rendezett kémfilm, a Kingsman: A titkosszolgálat volt. A színes akciókkal teletűzdelt kaland a semmiből jött, de annál nagyobbat tarolt. Meglepő volt, pörgős, tele ötletes megoldásokkal és elborult dolgokkal, egy új filmcsillagot is köszönthettünk Taron Egerton személyében, valamint az sem elhanyagolható tény, hogy kőkemény R-es besorolású film volt, amivel nem kis kockáztatást vállalt a stúdió, de bejöttek a számításaik, és több mint 410 millió dollárt hozott a konyhára. Már régóta tudjuk, hogy Vaughn visszatér rendezőként, Egerton pedig újra magára ölti Töki szerepét, ám sajnos Colin Firth egyenlőre még nem biztos, hogy visszatér, habár már dolgoznak rajta. Amíg további update infókra várunk a filmmel vagy Firth-tel kapcsolatban, nemrég egy interjú során sikerült pár információt kicsikarni Egertonból a készülő folytatásról, aki így nyilatkozott:

A forgatást jelenleg valamikor a nyár elején szeretnénk megkezdeni. Már kész a forgatókönyv, ami egyszerűen zseniális lett. Nyilván rengeteg dolog van, amit rajongók hallani szeretnének, de jelenleg csak annyit mondhatok, hogy nem csak az Egyesült Királyságban fogunk forgatni. Ez egy sokkal nemzetközibb sztori, néhány lenyűgüző helyre is elfogunk látogatni, és van egy főgonoszunk, aki annyira briliáns lett, hogy simán felveszi a versenyt Samuel L. Jacksonnal.  Ha lenne egy kívánságom, biztos az lenne, hogy én játszam el! Meglátjátok, remek lesz!
Biztatóan hangzik ez a nyilatkozat, és biztosak vagyunk benne, hogy most is egy ütős sztorit kapunk majd. És Hugh Jackman, mint főgonosz? Hát ezt mindenképp látni kell majd!  A Kingsman folytatása 2017. június 16-án érkezik majd a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.