Hirdetés

Új írókat kapott a Transformers 5 és a G.I. Joe is

|

Hirdetés

A Paramount Pictures egyre nagyobb és nagyobb volumenű terveken töri a fejét, a Transformers franchise számára létrehozott "írószoba" az Oscar-díjas Akiva Goldsman (MindörökkÉ Batman, Én, a robot, Egy csodálatos elme, Legenda vagyok) vezetésével remek példa erre. Ebben a képzeletbeli csoportosulásban többek között olyan írók kaptak helyet, mint Robert Kirkman (The Walking Dead), Jeff Pinkner (Alias, A rejtély, Lost, A csodálatos Pókember 2), Zak Penn (Bosszúállók, X-Men 2, A hihetetlen Hulk) és Steven DeKnight (Daredevil, Angel, Smallville, Spartacus - Vér és homok), valamint természetesen maga Goldsman. [caption id="attachment_72700" align="aligncenter" width="757"]

Akiva Goldsman[/caption] A Transformers írói számos ötletet bedobnak a közösbe, amikből aztán kiválasztják a legjobbakat és megvalósítják. Ilyen az ötödik rész, valamint egy animációs előzmény is, amely a Cybertronra fókuszál, de számos különféle epizódra is számíthatunk tőlük. Goldsman azonban ezentúl csak felügyeli fogja a többiek munkáját, mivel a Deadline szerint a Paramount annyira elégedett a Transformers írószoba sikerével, hogy felkérték Goldsmant két hasonló létrehozására: egyet a G.I. Joe franchise, egyet pedig a Micronauts film kap. Egyelőre nem tudjuk, hogy a két újabb "szobát" milyen írókkal tölti meg a kiadó, de a Micronauts forgatókönyvét korábban Tom Wheeler (Csizmás, a kandúr, A Köpeny) dolgozott. [caption id="attachment_72701" align="aligncenter" width="759"]
art-marcum-matt-holloway759
Art Marcum és Matt Holloway[/caption] Így viszont, hogy a Transformers 5 körmöléséből kiesett Goldsman, a Paramount három másik szakmabelivel helyettesíti őt Art Marcum és Matt Holloway (Vasember, A megtorló: Háborús övezet), illetve Ken Nolan (A sólyom végveszélyben) személyében, akik természetesen szintén részét képezik az írószobának. Ti mit gondoltok a felvázolt tervekről?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.