Hirdetés

Új írót kaphat a Fekete Párduc film

|

Hirdetés

Míg a Marvel-féle Fekete Párduc (Black Panther) rendezőjét csak pletykálják (F. Gary Gray a kiszemelt, viszont a Halálos iramban 8 esetében is ő a favorit, szóval még erősen kétséges a dolog), addig a szkript szerzőjét korábban már sikeresen megtalálta a Marvel Mark Bailey személyében, ugyanakkor valószínűleg nem voltak elégedettek a munkájával, mivel most a The Wrap szerint Joe Robert Cole kerülhet a helyére. Állítólag a tárgyalások már a végső fázisnál tartanak, vagyis lényegében csak a szerződés aláírása van hátra. Cole eleddig mindösszesen az Amber Lake című thrillert írta és rendezte, viszont tavaly elkészítette a stúdiónak az Inhumans történetét is, amellyel minden bizonnyal nagyon elégedettek voltak a döntéshozók és ezért állítják rá a Fekete Párduc sztorijára is. Wakanda uralkodójának szerepe továbbra is Chadwick Bosemané, akit először jövő májusban láthatunk a karakter bőrébe bújva az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, majd 2018. július 6-án megkapja a saját filmjét is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.