Hirdetés

Új írót kapott a Thor: Ragnarok

|

Hirdetés

Thor és Hulk ugyan nem lesz részese a Polgárháborúnak, de persze ők is fontos szerepet játszanak a Marvel terveiben: legközelebb a Thor: Ragnarokban láthatjuk majd mindkettejüket, amelyet Taika Waititi fog rendezni és a legújabb hírek alapján már a harmadik írót fogyasztja el a projekt. A The Hollywood Reporter szerint ugyanis Christopher Yost (Thor: Sötét világ, A Föld legnagyobb hőseiTini nindzsa teknőcök) és Craig Kyle (Thor, X-Men - Az újrakezdés, Fantasztikus Négyes) után a Marvel egy új forgatókönyvírót hozott a Thor: Ragnarok fedélzetére Stephany Folsom személyében, aki várhatóan átírja majd a film szkriptjét, hogy elkészültével megkezdődhessen Ausztráliában a forgatás. Stephany nem igazán rendelkezik már megjelent referenciával, korábban egy még megfilmesítésre váró szkriptet írt "1969: A Space Odyssey or How Kubrick Learned to Stop Worrying and Land on the Moon" címmel, amely egy fiktív dráma arról, hogy a NASA felbérli Stanley Kubrickot a Holdra szállás meghamisítására. [caption id="attachment_73645" align="aligncenter" width="1024"]

Stephany Folsom
Stephany Folsom[/caption] A 2017. november 3-ra betervezett Thor: Ragnarokról egyelőre nem sokat tudunk a fenti információkon kívül, csakhogy Chris Hemsworth és Mark Ruffalo visszatérnek a szerepeikben, Tom Hiddlestont is viszont láthatjuk majd, illetve női főgonoszt pletykálnak.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.