Hirdetés

Új jelenetekkel tarkítja a történetet a Marvel Zsivány Egyes képregénye

|

Mégjobban megismerhetjük a hősies lázadók sztoriját a hozzá kapcsolódó Marvel képregényben.

Hirdetés

Iszonyatosan jó érzés egy olyan világban élni, ahol évről-évre új (és minőségi) Star Wars filmeket kapunk. Az igazi hardcore rajongók számára azonban csupán töredékét jelentik ezek az élménynek. A játékok, könyvek és sorozatok mellett képregényes formában is megelevenedett már a messzi-messzi galaxis, most pedig a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történetet is átültetik a népszerűségét visszanyerő formátumban.

Hirdetés

Az alkotás írója, Jody Houser, beszélt a képregénybe való adaptálásról. Houser elárulta, hogy vannak bizonyos jelenetek, amelyek kimaradtak Gareth Edwards filmjéből, de az ő történetéből nem fognak.

"Gareth Edwards-nak [rendező] és a Lucasfilm-nek számos olyan ötlete volt, amelyek nem fértek bele a filmbe. Én ezekkel dolgozom. A regény verzióban is van néhány elképesztő pillanat, amelyeket be akarok ültetni a történetbe. Szóval olyan keverék lesz ez, ami már létező sztori elemekből és új jelenetekből elegyedik."

A Zsivány Egyes olyan újraforgatási procedúrán esett át a premiert megelőzően, amely során nem csupán kissebb javításokat eszközöltek, hanem nagymértékben változtattak a film kimenetelén. Jó pár jelenet a vágóasztalon végezte tehát, közülük pedig eddig csupán néhányat láthattunk, az előzetesekbe beékelve. A képregényes verzió készítőinek bőven lesz miből válogatniuk.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet képregénye várhatóan valamikor áprilisban kerül a boltok polcaira. A történetet Jody Houser írja és Emilio Laiso illusztrálja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.