Hirdetés

Új jelenetekkel érkezett az első Warcraft TV Spot

|

Hirdetés

A Blizzard nemrég a saját rendezvényén, a BlizzConon mutatta meg a Warcraft film első trailerét, amely megmutatta, hogy Ducnan Jones (Hold, Forráskód) miképpen képzelte el az adaptáció látványvilágát. Akik az előzetes befejezésével szerettek volna többet kapni ebből a varázslatos világból, azok most örülhetnek, hiszen megérkezett az első nemzetközi TV Spot, amely mutat néhány korábban nem látott mozzanatot is: https://www.youtube.com/watch?v=RtfVns9xAQg A Warcraft film 2016. június 10-én jelenik meg, a főbb szerepekben Travis Fimmel, Toby Kebbell, Paula Patton, Rob Kazinsky és Ben Foster. A Szövetség színészeinek interjúját ide kattintva olvashatjátok el, hamarosan pedig elhozzuk a Horda színészeinek nyilatkozata is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.