Hirdetés

Új Jurassic World klip: Indominus Rex Chris Pratt snacket enne

|

Hirdetés

Chris Pratt az életéért fut a Jurassic World új klipjében. De az új genetikailag módosított dínónak egyelőre be kell érnie egy kevésbé szerencsés parki dolgozóval. A klip szerint az Indomius Rexnek keresztelt halálosan intelligens dinoszaurusz hosszan üldözi a dzsungelben a raptortréner Owen Grady-t (Chris Pratt) és kollégáját, aki rövidesen előétellé is válik. Grady-nek végül sikerül egérutat nyernie és elrejtőznie egy dzsip alatt, újabb példát szolgáltatva a dzsipek fontosságára Jurassic Park sorozatban. (Ugye emlékszünk még, hogy az első részben Jeff Goldblum ezzel menekült a T-Rex elől?) Mindeközben látható, hogy a Jurassic World managere Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) és az üzemeltetők sem tudnak sokat tenni az elszabadult dínó megfékezésére. Olyannyira, hogy hiába a magas betonkerítések és ultrabiztosnak tűnő ketrecek, a Jurassic World legfőbb látványossága ki is tör a neki fenntartott élettérből. A klip egyértelmű sztárja az Indomius Rex, akinek hatalmas álkapcsa, tüskés háta és kígyószerű szemei mellett még szembefordítható hüvelyujja is akad. A T-Rexet meg eszi a sárga irigység. Vagy az Indomius Rex. A Jurassic World június 11-én érkezik a magyar mozikba. https://www.youtube.com/watch?v=w2R8Dt6WDPU

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.