Hirdetés

Új kedvcsináló érkezett Constantine következő animációs kalandjához

|

A veterán démonvadász ezúttal is komoly kulimászban találja magát.

Hirdetés

Megérkezett a május 3-án, Blu-ray-en és digitálisan elérhető formában is debütáló DC Showcase: Constantine - The House of Mystery legújabb trailere. A négy animációs rövidfilmből álló antológia a Justice League Dark: Apokolips War után veszi fel a fonalat. Az egész életét a sötétség elleni harcra feltevő férfi ugyan végül Flash segítségével legyőzte Darkseidet, viszont ezért hatalmas árat kellett fizetnie. A történelem újraírásáért a Rejtélyek Házába száműzték, hogy a pokol bosszúra éhes kreatúráinak játékszereként töltse az örökkévalóságot.

Hirdetés

Persze, ahogy ezt sejteni lehet, ehhez neki is lesz egy-két szava. Az előzetes értelemszerűen igen kevés konkrétumról rántja le a leplet - de az már biztos, hogy a címszereplőt Matt Ryan, míg szerelmét Zatannát Camilla Luddington szólaltatja meg.

Ezen kívül a másik három alkotásról is lehullott a lepel. Az egyik a második Blue Beetle, Ted Kord kalandjai körül bonyolódik, és stílusa a hatvanas évek stílusát idézi. A Jack Kirby által kiötlött Kamandi sztorija egy hamisítatlan posztapokaliptikus történetnek ígérkezik. Ami nem csoda, hiszen a tinédzser fiú lényegében az egyetlen, nem trogloditaként élő ember egy intelligens állatokkal teli világban. Míg a The Losers-ként ismert csapat eredeti felállása egy dinoszauruszoktól hemzsegő szigeten küzd a megmaradásért. Ám egy új karakter, Fan Long is feltűnik a színen, akinek Ming-Na Wen (Mulan) kölcsönzi a hangját.

Ti be fogtok ruházni a DC Showcase: Constantine - The House of Mystery egy kópiájába vagy nem?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.