Hirdetés

Új kép a Wolverine-ből

|

A Fox új fotót dobott fel a netre James Mangold Wolverine/Farkas filmjéből.

Hirdetés

A film rövid szinopszisa: "A történetben az X-Men legikonikusabb figurája a modernkori Japánba kerül kiszakítva jól megszokott környezetéből, nos az ismeretlen atmoszféra már önmagában egy kihívás lehet számára, de ekkor szembe is kell néznie azzal, hogy mindig van egy nagyobb hal. Élet-halál harca örökre megváltoztatja majd. Ez a hatás olyannyira mély gyökereket ver benne, hogy sebezhetővé vállik, eléri szellemi és fizikai határait, szembe kell néznie önmagával és képességével, az elsőre ajándéknak, később átoknak ígérkező halhatatlansággal. Miután mindezt leküzdi, egy teljesen új, minden eddiginél keményebb Wolverine-t kapunk majd!" A képért katt.tovább:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.