Hirdetés

Új kép Mandarinról és a Tíz Gyűrűről(Update)

|

Egy pillantást vethetünk a veterán színészre, Sir Ben Kingsley-re, azaz Mandarinra, aki Tony Stark legnagyobb ellensége lesz a Vasember 3-ban.

Hirdetés

Az  Entertainment Weekly legutóbbi számában megosztottak egy alacsony felbontású képet, Sir Ben Kingsley-ről (Mandarinról)  aki a Vasember 3-ban fog szerepelni. Ezalatt a Marvel elnöke, Kevin Feige megerősítette,hogy egy teljesen új eredettörténetet ismerhetünk meg Mandarin kapcsán, amely teljesen más lesz, mint amit a képregényekben láthattunk. Leszögezte, nem lesznek idegenek, vagy utalás idegenekre a Vasember 3-ban, így Mandarin gyűrűi sem egy idegen faj különleges fegyverei lesznek. A gyűrűkkel kapcsolatban megjegyezte, hogy bár nem egy idegen fajtól származnak, igenis nagyon fontos szerepük lesz a filmben és Mandarin életében. A képért kattintastok tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.