Hirdetés

Új képek a Mission: Impossible – Titkos Nemzet promójaként

|

Hirdetés

Három új promóképet mutatott be a Paramount Tom Cruise idei nyári lehetetlen kalandozása, a Mission: Impossible – Titkos Nemzet bemutatója kapcsán. A mostani lehetetlen küldetés az anti-IMF, vagyis a Szindikátus legyőzését célozza, ismét Tom Cuise-zal, Ving Rhamesszel, Simon Peggel és Jeremy Rennerrel a főszerepben. További szereplőként feltűnik majd Sean Harris, Simon McBurney és Alec Baldwin is. Paula Patton helyett azonban ezúttal Rebecca Ferguson játssza a női főszerepet, mivel Christopher McQuarrie rendező tweetje szerint mind Paula, mind Maggie Q nem volt elérhető a fogatás időpontjában. @juanjoarroyo23 both Paula and Maggie Q were unavailable. #McQAndA

A képek tanúsága szerint nem volt rossz a csere…
mission1
mission2
mission3
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.