Hirdetés

Új képek az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásáról

|

Hirdetés

Az elmúlt pár hétben szinte semmi újdonságot nem hallottunk a jövőre érkező Amerika Kapitány film forgatása felől, ami azt jelentheti, hogy az Atlantai külső helyszínek helyett, most a Pinewood Stúdióban folynak a munkálatok. Hamarosan azonban újfent változhat a felállás, ugyanis két kép is érkezett, az egyiken Anthony Mackie hagyja el a lakókocsiját, a másikon pedig egy épülő forgatási helyszín látható, ami érdekes fordulatot hozhat a történetbe. A fotón egy létesítmény külseje figyelhető meg, az Institute for Infectious Diseases, azaz a Fertőző Kórokozók Intézete, ami akár azt is sugallhatja, hogy a képregényekkel ellentétben, itt valamilyen vírussal is meg kell birkóznia hőseinknek, amit talán a kicsit sem jó szándékú Baron Zemo (Daniel Brühl) szabadíthat a világra. Az is megeshet, hogy ez az épület valójában a S.H.I.E.L.D. egyik titkos bázisa, ahol Amerika Kapitány (Chris Evans) nyugodtan felkészülhet a Vasemberrel (Robert Downey Jr.) vívott csatájára. Természetesen még ez is csupán találgatás, és még mindig csak annyi biztos, hogy Steve Rogers és Tony Stark nézetei merőben eltérnek a szuperhős regisztrációs törvénnyel kapcsolatban, ami végül polgárháborúhoz vezet. A filmben rajtuk kívül olyan színészek térnek még vissza, mint Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Sebastian Stan (A tél katonája), Paul Bettany (Vízió), Jeremy Renner (Sólyomszem), Don Cheadle (Hadigép) és Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány). Rajtuk kívül még Chadwick Boseman bemutatkozik Fekete Párducként, Emily VanCamp visszatér a 13-mas ügynök szerepében, akárcsak Frank Grillo Crossbones-ként és William Hurt Thaddeus Ross tábornokként, valamint Martin Freeman is feltűnik majd a filmben. Az Amerika Kapitány: Polgárháború 2016. május 6.-án érkezik a mozikba, Joe és Anthony Russo rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.