Hirdetés

Új képek érkeztek a Kung Fu Panda 3-ról

|

Hirdetés

Jövő nyáron végre folytatódik mindenki kedvenc pandájának, Pónak a kalandja a Kung Fu Panda 3-ban. A folytatásban Po (Jack Black) végre találkozik a halottnak hitt családjával, majd össze kell fognia a pandákat a titokzatos és természetfeletti erővel bíró Kai (J.K. Simmons) ellen. Bár az első trailer már kijött, egyelőre sajnos sem a főgonoszt, sem az új helyszíneket nem láthattuk. Utóbbi hiányosságot enyhítendő, most kikerültek új concept artok a pandák falujáról, ahol majd Po végre újra egyesül az apjával, Li-vel (Bryan Cranston) és a többi pandával. Az új képek egy varázslatos helyszínt mutatnak be, ami mögött tudatos koncepció húzódik: Po szemein keresztül fogjuk ugyanis megismerni a települést, aki számára ez az egész élmény különleges lesz, mivel mindaddig azt hitte, hogy ő az egyedüli életben maradt panda. [gallery ids="58874,58875,58876,58877,58878"] A film látványtervezője, Raymond Zibach elmondása szerint már a Kung Fu Panda 2-ben is valódi panda rezervátumokból merítettek ihletet a falu kinézetét illetően, de a harmadik részre ezt az egészet kibővítették. A harmadik felvonást Jennifer Yuh Nelson és Alessandro Carloni párosa rendezi, és természetesen a megszokott hősök szinkronhangjai is visszatérnek (Angelina Jolie, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, Dustin Hoffman, , Jackie Chan, James Hong), akikhez csatlakozik még Gary Oldman, Rebel Wilson, Mads Mikkelsen és Danny McBride. A Kung Fu Panda 3 2016. január 29-én debütál a kinti mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.