Hirdetés

Új képek érkeztek a Westworld-höz

|

Hirdetés

Az idei Comic-Conon meglepő módon semmilyen információt nem árultak el az HBO jóvoltából készülő Westworld-ről. Nem készültek panellel, sem pedig egész hotelt kitakaró poszterekkel. A sorozat executive producere Jonathan Nolan viszont meglepte a CBS panel résztvevőit, ugyanis sorozata, A célszemély új évadának bemutatása közben levetített egy meglepetés előzetest a készülő sci-fi drámából. Sajnos az előzetest nem hozzák nyilvánosságra a későbbiekben de, hogy a Comic-Con közönségén kívül mások is kapjanak némi információt, megosztottak néhány képet, amelyeket lejjebb láthattok majd. A képeken láthatjuk James Marsdent, Evan Rachel Wood-ot, Thandie Newtont, Anthony Hopkinst, Jeffrey Wright-ot, és Ed Harrist is. A sorozat alapját Michael Crichton 1973-as techno-thrillere szolgáltatja, amelyben androidok garázdálkodnak egy western témájú szórakoztató parkban. A sorozat elkészítését a J. J. Abrams és a Warner Bros. tulajdonában álló Bad Robot Productions vállalta. A megjelenésről pontos információkat nem tudunk, annyi biztos, hogy 2016-ban kerülhet adásba. [caption id="attachment_57043" align="alignnone" width="1024"]

westworld1
James Marsden és Evan Rachel Wood[/caption] [caption id="attachment_57044" align="aligncenter" width="1024"]
westworld2
Thandie Newton[/caption] [caption id="attachment_57045" align="aligncenter" width="1024"]
westworld3
Antony Hopkins és Jeffrey Wright[/caption] [caption id="attachment_57046" align="aligncenter" width="1024"]
westworld-04
Ed Harris[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.