Hirdetés

Új képek érkeztek az Amerikába jöttem 2-ről

|

Semmit nem változtak a szereplők.

Hirdetés

Eredetileg 2020. augusztusában debütált volna a mozikban Eddie Murphy nagy klasszikusának, az Amerikába jöttemnek a folytatása, a koronavírus azonban ennek is keresztbe tett, legalábbis ami a mozis bemutatót illeti. Az Amazon ugyanis felkarolta a projektet, akik jövőre műsorra is tűzik majd az alkotást. 

Hirdetés

És bár előzetest még mindig nem kaptunk a filmről, a stúdió most megajándékozott minket néhány hivatalos fotóval, amelyeken a fontosabb szereplőket figyelhetjük meg közelebbről. A tervek szerint az Amerikába jöttem 2. része 2021. március 5-én érkezik az Amazon Prime kínálatába. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.