Hirdetés

Új képeken a Büszkeség és balítélet meg a zombik

|

Hirdetés

Az Enterteinmant Weekly új képeket közölt a Büszkeség és balítélet meg a zombik-ról. Seth Grahame-Smith paródia-regényéből Burr Steers (Megint 17, Charlie St. Cloud halála és élete) rendezi az adaptációt - ebből láthatunk most egy kis ízelítőt. A képeken főként a Bennet-lányok láthatóak: Elizabeth (Lily James), Jane (Bella Heathcote), Lydia (Ellie Bamber), Mary (Millie Brady), és Kitty (Suki Waterhouse). Jane Austen hőseinek története azzal van felturbózva, hogy a klasszikus történetet elárasztja élőholtakkal, a Bennet lányok pedig egy-egy házassági ajánlat elfogadása vagy elutasítása között zombikra vadásznak hobbiból. A film a tervek szerint 2016. február 19-én landol majd a mozikban. A mellékszerepekben Lena Headey, Charles Dance, Matt Smith, Douglas Booth, Jack Huston és Sam Riley. [gallery columns="4" ids="55425,55426,55427,55428"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.