Hirdetés

Új képeken a Pán, a Magic Mike XXL és a Vacation

|

Hirdetés

Nyakunkon a nyári mozis szezon, melynek a közeledtét mi sem bizonyíthatná jobban, mint a sorra érkező előzetesek és képek. Most a Warner Bros. is megosztós kedvében volt, ugyanis nyilvánosságra hozott néhány fotót három nyári filmjéről. Az elsőben Joe Wright rendező újra elkalauzol bennünket Pán Péter varázslatos világába, ahol ezúttal Hugh Jackman alakítja Feketeszakállat, Garrett Hedlund Hook-ot, Rooney Mara Tigrisliliomot és Levi Miller Pétert. A Pán július 23-án érkezik a mozikba. A Magic Mike folytatását már nagyon sokan várták, idén nyáron pedig Gregory Jacobs vezetésével érkezik is a Magic Mike XXL. Az első filmből visszatér Channing Tatum, Matt Bomer, Joe ManganielloKevin Nash, Adam Rodriguez és Gabriel Iglesias. Az újak között pedig olyanokat találhatunk, mint Amber Heard, Donald Glover, Elizabeth Banks és Jada Pinkett Smith. A film július 1-én debütál a filmszínházakban. Végül, de nem utolsó sorban itt van a Családi vakáció rebootja, amelynek rendezéséért a Förtelmes főnökök írói, John Francis Daley és Jonathan Goldstein felelnek. Főszerepben Ed Helms, aki az eredeti film Rusty Griswold-jának felnőtt énjét alakítja. Rajta kívül Christina Applegate, Leslie Mann, Chris Hemsworth, Skyler Gisondo, Steele Stebbins, Chevy Chase és Beverly D’Angelo szintén feltűnnek az alkotásban. A Vacation premierje július 31-re van kitűzve. PÁN [gallery columns="1" size="large" ids="49643,49642"]   MAGIC MIKE XXL [gallery columns="1" size="large" ids="49644,49645,49646"]   VACATION

_H9C6827.DNG
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.