Hirdetés

Új képeken a Star Wars - Az ébredő Erő

|

Hirdetés

A hétvégén rendezik a Disney Expot, amin (vélhetően) számos a stúdióval kapcsolatos bejelentés fog elhangozni, de az előzetes hírek szerint a Star Wars - Az ébredő Erővel kapcsolatban ne számítsunk új előzetesre, vagy bármi hasonlóra. Azért szerencsére a Lucasfilm volt annyira jó fej, hogy egy halom új képet tett közzé az Entertainment Weeklyben, amelyeken többek között teljes egészében megpillanthatjuk a minapi TV Spotban a Birodalmiak (most már Első Rend) egyik ifjú parancsnokát, Nux tábornokot (Domhnall Gleeson). A filmet rendező J.J. Abrams többek között elárulta azt is, hogy a feleségének köszönhetően vállalta el a rendezést.

Katie, a feleségem mondta: Ha ezt akarod csinál és nem teszed, akkor megfogod bánni. Így már lényegesen könnyebben szánja rá magát az ember és ugrik bele a számtalan lehetőségbe, hogy mit is csinálnak ténylegesen ezek a karakterek és hová tartanak.
A rendező viszont cáfolta, hogy a trilógia záró epizódját is ő rendezné, és izgatottan várja, hogy az őt váltó Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa) mit hoz ki a világból. Emellett a legendás Lawrence Kasdan, aki A Birodalom Visszavág és A Jedi Visszatér forgatókönyvéért is felelt eképpen látta visszatérését a messzi-messzi galaxisba.
Azt gondoltam: Rendben. Ezek az emberek - Han, Leia meg a többiek - teljesen máshol élték az életüket, de ugyanazt a 30 évet élték, mint én. Milyen lenne? Hogyan látnád másképp a dolgokat? Próbálsz rájönni, hogy mit látsz másképp, aztán az egyike ezen meglepetéseknek, hogy nem is tanultál sok mindent. Nem váltál sokkal bölcsebbé, mint voltál; rengeteg minden nem tisztább, és a világ éppen annyira zavarba ejtő, mint amilyen mindig is volt. Ez a fajta kedves ráeszmélés vezetett oda, hogy újra írjak róluk. Az élet nem jár együtt szükségszerűen bölcsességgel, inkább tapasztalattal.
Kasdan szavaiból arra következtethetünk, hogy az olyan visszatérő szereplők, mint Han (Harrson Ford), Leia (Carrie Fisher), vagy Luke (Mark Hamill) a mélyen ülő ráncok ellenére nem változtak meg szükségszerűen és ha kell, belevetik még magukat egy nagyszerű kalandba. A Star Wars - Az ébredő Erő (mint az ma kiderült) nálunk is a világpremierrel egy időben, december 18.-án kerül a mozikba. [gallery columns="4" ids="60540,60539,60538,60537,60531,60532,60533,60534,60535,60536,60530,60541"]  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.