Hirdetés

Új képeken az Elysium és az Itt a vége

|

A Sony megosztott pár képet idén érkező két filmjéből, az Elysiumból és az Itt a végéből. Mind két filmhez nagy reményeket fűz a stúdió.

Hirdetés

Neill Blomkamp sci-fije augusztus 15-én érkezik Magyarországra. A képeken Matt Damont és Sharlto Copleyt láthatjuk. Az eddigi információink alapján a film nagyon ígéretesnek tűnik, úgyhogy várjuk a további fejleményeket és természetesen a megjelenést.

A Sony másik üdvöskéje pedig a Seth Rogen és Evan Goldberg páros által rendezett Itt a vége. A vígjáték főszereplői James FrancoJonah HillDanny McBrideJay Baruchel és Craig Robinson. Mellettük még feltűnik Emma WatsonMichael CeraRihanna és Christopher Mintz-Plasse is. A hazai bemutató augusztus 22. 

A képeket megnézheted, ha tovább kattintasz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.