Hirdetés

Deepwater Horizon trailer - Wahlberg az olajfúrón

|

Hirdetés

Új képek jelentek meg a Deepwater Horizon c. filmről, mely azt olajkatasztrófát dolgozza fel, ami 2010-ben történt a Mexikói-öbölben. Eredetileg a Minden odavan és az Egy durva év alkotója, J. C. Chandor rendezte volna, ám még a pre-produkciós időszakban távozott. Helyére Mark Wahlberg ajánlásával Peter Berg (A túlélő, A királyság) került, aki ízlése szerint inkább egy akció-drámát kreált a forgatókönyvből egy politikai blockbuster helyett. A történet azoknak a bátor férfiaknak és nőknek állít emléket, akik az olajfúró szigeten hősiesen helytálltak és próbálták menteni társaikat. Matthew Michael Carnahan és Matthew Sand felel a forgatókönyvért, főbb szerepekben pedig Kurt Russellt, Gina Rodriguezt, John Malkovichot, Kate Hudsont, és Dylan O’Brient láthatjuk Mark Wahlberg mellett. Frissítés: időközben megérkezett a trailer is: https://www.youtube.com/watch?v=8yASbM8M2vg Annyi kép van, hogy lassan a trailernek is jönnie kell. [gallery ids="84257,84256,84252,84255,84250,84251,84258,84253"] 2016. szeptember 30-án kerül Amerikában bemutatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.