Hirdetés

Új képeken Jessica Jones

|

Hirdetés

A Marvel nagyon elfoglalt. Nem elég, hogy nagyban promózzák új szuperhősüket, a Hangyát, de a Daredevil 2. évada is nagyban forog a közeljövőről nem is beszélve. Ezért jobb is, ha néha emlékeztetnek minket, hogy a Netflixes szerződésból még 3 sorozat hátra van (plusz a The Defenders), köztük Jessica Jones is, aki még idén érkezik. A legújabb forgatási képeken a főszereplőt, Krysten Rittert kapták le, nem éppen csúcs formában, az ott bizony vér a ruháján, tehát lehet, hogy itt is jelen lesz a Daredevil brutalitása, ami ugye a Netflixen nem akadály. A Marvels Jessica Jones egy szuperhősről szól, akinek egy igen véres esemény véget vet a rövid hősködésének, mindezek után magánnyomozóként próbál meg boldogulni, de egyre csak olyan ügyekbe botlik bele, amik valamilyen szuperképességhez kapcsolódnak. A főszereplők már megvannak: David Tennant mint "Kilgrave", Rachael Taylor mint Patsy Walker, Mike Colter mint Luke Cage, Carrie-Ann Moss mint Harper, Eka Darville mint Malcolm, Erin Moriarty mint Hope, és Wil Traval, aki egy rendőrt fog alakítani. A showrunner Melissa Rosenberg, aki korábban a Dexteren dolgozott. A képeket New Yorkban lőtték, ahol nem csak forgatnak, de a sztori is ott fog pörögni. Azért ajánlott figyelni, mert előfordulhat, hogy befut valamikor a napokban egy rövid előzetes. [gallery columns="5" size="medium" ids="55855,55844,55845,55847,55848,55849,55850,55851,55852,55843,55853,55854,55840,55842"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.