Hirdetés

Új képeken a Szellemirtók-reboot

|

Hirdetés

Azt hiszem bátran kijelenthető, hogy kevés film élvez idén akkora gyűlölethullámot, mint a Szellemirtók-reboot. Személy szerint nem kívánok beállni ebbe a táborba és inkább a kivárásra játszom, teljesen megtudom érteni a nem tetszés okát. Mindenesetre a rendező, Paul Feig jelenleg az egyik legfelkapottabb vígjátékrendező manapság és Melissa McCarthyval való együttműködése egyre kiforrottabb, legalábbis ha a Koszorúslányok csoportos mosdóba szarását és A kém szókimondó improvizációit nézzük, élükön Jason Statham monológjaival, akkor érződik némi fejlődési görbe, ami talán a Szellemirtókban is folytatódni fog. Az Empire magazin ehhez dobott ki két promóképet, amelyekről az egyik nem állítjuk, hogy meggyőzné a kétkedőket, melyeken Erin Gilbert (McCarthy), Abby Yates (Kristen Wiig), Jillian Holtzmann (Kate McKinnon) és Patty Tolan (Leslie Jones) ugranak a levegőbe, amolyan 80-as évek beli stílusban. A tényleges Empire borítót azonban a széria egyik emblematikus kísértete, Ragacs tölti ki, ami azért máris szívet melengetőbb. A filmben még szerepel továbbá Chris Hemsworth szexi titkárként és Andy Garcia, mint New York polgármestere, a bemutató pedig július 15.-e.

Ghostbusters Empire Cover 1
Ghostbusters Empire Cover 2
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.