Hirdetés

Új képeken a Szellemirtók reboot (Frissítve)

|

Hirdetés

A forgatáson lőtt néhány fotó után, most a Sony Pictures egy vadonatúj, hivatalos képet osztott meg a jövő nyáron érkező Szellemirtók rebootról, amelyen a természetfeletti lényeket üldöző hölgyeké a főszerep. Paul Feig rendező korábban így nyilatkozott a filmről:

Jól eljátszadozom a műfajokkal. Főként azért, mert imádok nőkkel dolgozni... imádom az eredeti filmet, de szimplán magát az ötletet is: egyfajta paranormális harcosok szellemeket irtanak. És akkor arra gondoltam, ‘Mi lenne, ha egy új eredettörténetet hoznék össze az általam ismert legviccesebb nőkkel…’ Jobban érdekel a mai kor reakciója. Nap, mint nap látsz szellemeket a TV-ben, de tudod, hogy nem valódiak. De mi lesz, ha valami mégis elkezdődik? Ha fura dolgok kezdenek el történni az emberekkel? Na és hogyan fejlesztik ki a szükséges technológiát? Hol abban a poén, ha csak úgy megkapják a protonhátizsákokat? Éppen ezért bájos egy folytatás elkészítése.
Frissítés: újabb képek érkeztek a filmről, amelyek egyikén már Chris Hemsworth is megmutatja magát. [gallery columns="5" ids="79106,79107,79108,79109,79110"]
ghostbusters2016
Az új Szellemirtók 2016 július 15-én érkeznek a mozikba. Főbb szerepekben Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy, Leslie Jones és Chris Hemsworth.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.