Hirdetés

Újabb képregényadaptáció érkezik a Halálos iramban producerétől

|

Neal Moritz, a Halálos iramban franchise producere a Talent című képregényt fogja adaptálni a filmvászonra, amelyben rengeteg potenciál van.

Hirdetés

Manapság a laikus filmnézőben könnyedén kialakulhat az a tévképzet, hogy a DC és Marvel képregényuniverzumokkal ki is van lőve a létező képregényvilágok sora, bár tény, hogy a többi konkurencia népszerűsége messze alulmarad a két óriáséhoz képest. A Dredd bíró, vagy az idén érkező űreposz Luc Bessontól, a Valerian és az ezer bolygó városa is bizonyíték arra, hogy van élet a repkedő szuperhősökön túl is, és talán a Halálos iramban producerének új képregényadaptációja, a Talent is ezt a tendenciát lesz hivatott megerősíteni.

Hirdetés

Neal Moritz, aki legújabban az Utazók mögé állt be producerként, ezúttal a Boom! Studios-szal kötött alkut, melynek értelmében adaptálni fogják a cég Talent néven futó akció-thriller képregényét. A projekt eredetileg az Universal égisze alatt valósult volna meg, ám Moritz és a Boom! ezúttal teljesen a nulláról fognak nekilódulni.

A történet egy egyetemi professzorról szól, aki egy repülőszerencsétlenség egyetlen túlélője. A főhős lassacskán ráébred, hogy megörökölte mindazoknak a képességét, akik meghaltak a repülőn, amiknek hasznát is fogja venni, mivel egy titokzatos társaság megpróbál az életére törni. A képregényt Christopher Golden és Tom Sniegoski írták Paul Azaceta illusztrációival ékesítve.

Ti ismeritek az alapanyagot? Szerintetek van létjogosultsága egy újabb képregénytörténetnek a filmes palettán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.