Hirdetés

Új koncepciós rajz a Blomkamp-féle Alien-hez

|

Hirdetés

Neill Blomkamp (District 9, Chappie) folytatja a sikeres hype-kampányát Instagramján keresztül az új Alien filmtervével kapcsolatban, melyről nemrég megjelenített egy koncepciós rajzot is. Korábban is láthattunk már pár ilyet tőle, amivel elindította a film elkészülésével kapcsolatos reményeket. De ez akkor még nem jelentette azt, hogy 100%-ra el fog készülni, csupán csak azt, hogy a rendező már régóta álmodik a legendás franchise folytatásáról. Aztán néhány sajtótájékoztatóval és rajongói találkozóval később úgy tűnt, hogy ez az álom valóra is válik, és most itt tartunk. Majdnem 20 évvel a negyedik rész után előkotorászta Blomkamp az eredeti Alien-szériát és felkérte a 66 éves Sigourney Weavert, hogy ötödjére is ugorjon bele Ripley bőrébe. A szintén nem túl fiatal Michael Biehn visszatérése is sokáig volt pletyka tárgya, de aztán a koncepciós rajzokon kívül ő maga is megerősítette, hogy újra láthatjuk Hicks tizedesként (annak ellenére, hogy a 3. részben szemmel láthatóan eltűnt). A rendező nem gondolkodik konkrétan az események időbeli folytatásán. Állítása szerint az ő verziója egy "genetikai testvére" lesz a Cameron-féle második résznek. Ennek oka csupán annyi, hogy nem rajongott azért a végeredményért, amit az utolsó két mű ért el, de nem kívánja kitörölni ezeket a történet múltjából. És ha szabadna egy saját véleménnyel élnem, Neill Blomkamp egy egészen jó vizualitással megáldott rendező. Utóbbi két filmjével nem is ezzel volt a gond, inkább a forgatókönyvvel. De ez ne adjon okot az aggodalomra, mert szerencsére jól illeszkedik az Alien világához a direktor látásmódja, és a District 9 bebizonyította, hogy ért a minőségi sci-fihez. Innentől mi már csak sok sikert tudunk kívánni a megalkotáshoz. A nagy kérdés már csak a mikor-on van, és ez sajnos még távolinak tűnik. Addig is itt a legújabb koncepciós rajz.

11249342_1642626362647950_1363109063_n
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.