Hirdetés

Új LEGO Star Wars sorozat érkezik

|

Hirdetés

A Disney XD és a Lucasfilm bejelentették, hogy idén nyáron érkezik a "LEGO Star Wars: The Freemaker Advendures" névre keresztelt sorozat, amely egy gyűjtögető családról fog szólni, akik az űrcsaták után megmaradt roncsokat szedik össze, hogy új hajókat építsenek a használható alkatrészekből, majd eladják azokat. (Hát igen, valakinek bejött a Birodalom és a Lázadók állandó viszálya.) Azonban minden megváltozik, amikor a legfiatalabb gyerekük megérzi az Erő hívását és ősi ereklyén keresztül és feje tetejére fordul körülötte a világ. Az egész család szembe kerül a Birodalommal ezért próbálják visszaállítani a békét és a szabadságot a galaxisban. Carrie Beck, a Lucasfilm animációs részlegének alelnöke így nyilatkozott:

A "The Freemaker Adventures"-el örömmel hozunk el olyan új történeteteket, amelyeket csakis a LEGO Star Wars univerzumban foglalhatnak helyet. Egy olyan példátlan kollaborációra vállalkozunk, ami segít abban, hogy tovább bővítsük a Star Wars sagát, a LEGO Star Wars játékos szellemiségével, ami nem egyszer szórakoztatott már minket.
Nem ez lesz a Disney XD első Star Warsos sorozata, hiszen a Star Wars Rebels jelenleg is nagy sikerekkel fut a csatornán, illetve tavaly nyáron a “LEGO Star Wars: Droid Tales"-re hallgató mini sorozat is bemutatkozott, amelyben C-3PO és R2-D2 meséltek a kalandjaikról.
freemaker-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.