Hirdetés

Új médiaóriás jött létre, összeolvadt a WarnerMedia és a Discovery

|

A WarnerMedia és a Discovery üzlete komoly jelentőséggel bír a streamingpiacon.

Hirdetés

A Discovery pénteken fejezte be a WarnerMedia felvásárlását az AT&T-től. Ezzel pedig megszületett az új Warner Bros. Discovery cég, ami hétfőn WBD néven kezdte meg a kereskedést a Nasdaq-on. A WarnerMedia többek között az HBO, az HBO Max, a CNN, a Warner Bros., a DC Films, a New Line Cinema, a TBS, a TNT, a TruTV, a Cartoon Network/Adult Swim, a Turner Sports és a Rooster Teeth tulajdonosa, valamint a CW Network résztulajdonosa a Paramounttal együtt.

Hirdetés

A Discovery-hez tartozik a Discovery Plus, a Discovery Channel, a HGTV, a Food Network, a TLC, az Investigation Discovery, a Travel Channel, a Turbo/Velocity, az Animal Planet, a Science Channel és az OWN (Oprah Winfrey Network) is.

"A Warner Bros. Discovery kínálja a legkülönfélébb és legteljesebb tartalmi portfóliót a filmes, televíziós és streaming kínálatban. Biztosak vagyunk abban, hogy világszerte nagyobb választékot tudunk nyújtani a fogyasztóknak, miközben elősegítjük a kreativitást és értéket teremtünk a részvényesek számára is. Alig várom, hogy mindkét csapat összefogjon, hogy a Warner Bros. Discovery a hatásos történetmesélés legjobb helyévé váljon" - mondta el David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója.

A Discovery elárulta azt is, hogy az HBO Max és a Discovery Plus streamingplatformokat a jövőben egyesíteni szeretnék. Mivel március 8-tól már Magyarországon is elérhető az HBO Max, ez számunkra is jó hír lehet. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.