Hirdetés

Új Mr. Holmes trailer: Ilyen a valódi Sherlock Holmes

|

Hirdetés

Sherlock Holmes utolsó napjaiban sem pihen. Így a Mr. Holmes legújabb trailerében Ian McKellan nemcsak a méheivel, de egy utolsó megoldandó üggyel is foglalatoskodik. A korábbi előzetesek után most megérkezett a nyár nagyon várt angol drámája, a Mr. Holmes legújabb trailere. Ian McKellan Magneto és Gandalf után Sherlock Holmesként is meggyőző, okosan játssza az éltesen is briliáns nyomozóelmét, fanyar humorral viselve a „valós” élet és a regényszereplő közti különbségeket. Mr. Holmes története szerint az idős Sherlock egy távoli farmházban éli mindennapjait méhei, házvezetőnője (Laura Linney) és annak kisfiának társaságában. Közben visszatekint hosszú nyomozókarrierjére és mielőtt még túl késő lenne, igyekszik megoldani azt az ügyet, amely miatt nyugdíjba vonult. A várakozások már most pedzegetik, hogy McKellan talán egy újabb Oscar-esélyes alakítást tett le az asztalra. Érhető a következtetés, ha meggondoljuk a Mr. Holmes rendezője is az a Bill Condon, aki 1998-ban az Oscar-jelölésig vitte McKellant az Érzelmek tengerében. A Mr. Holmest július 17-én mutatják be Angliában. https://www.youtube.com/watch?v=WhPPq9cmPCc

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.