Hirdetés

Új néven fut az Avengers: Infinity War

|

A Bosszúállók legújabb fejezete úgy fest új nevet kapott.

Hirdetés

Régóta tudni, hogy a Bosszúállók következő, két részre szedett epizódját 2018-ban és 2019-ben mutatják be, amelynek a forgatása már idén ősszel kezdetét veszi, az Amerika Kapitány: A Tél Katonája és a Polgárháború rendezői, Anthony és Joe Russo dirigálása alatt. Nemrég maguk a rendezők viszont arról ejtettek el pár szót, hogy az Avengers: Infinity Warra - avagy Bosszúállók: Végtelen Háborúra - keresztelt kettős más-más címeken fut majd és úgy fest, hogy már meg is van a cím, ami...

Hirdetés

Bosszúállók 3 lesz. Csak így szimplán, legalábbis az első rész esetében. Ez persze erősen pletykaszagú és a Deadline cikke kotyogta el, amely szerint Brie Larson lehet Captain Marvel a "Bosszúállók 3-ban, (korábban Bosszúállók: Végtelen Háború néven volt ismert)." A cikk emellett azt is megemlíti, hogy Larson már a jövőre érkező Galaxis Őrzőiben felbukkanhat. Ha ez így van, akkor gyorsan le kell szerződtetniük, hiszen már csak pár hét van hátra a forgatásból, habár ezt a szokásos utóforgatáskor is megejthetik, amennyiben egy stáblistás jelenetről van szó.

Ha abból indulunk ki, hogy a 2018-as első rész a Bosszúállók 3, míg a 2019-es Bosszúállók: Végtelen Háború címen fut, akkor talán az előbbi javarészt majd a Földön játszódik majd. Mindenesetre a Bosszúállók 3-ra 2018 májs 4.-ig kell várni, amely az előzetes ígéretek szerint megszámlálhatatlanul sok karaktert fog tartalmazni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.