Hirdetés

Új, női szereplőkre épülő Star Wars-sorozat készül

|

Egyelőre nagyon keveset tudunk róla, de amit igen, mindenképp bizakodásra adhat okot.

Hirdetés

Egyértelmű, hogy a The Mandalorian jelenleg a Star Wars igazi nagyágyúja, a Disney vezérigazgatói posztját betöltő Bob Iger pedig valóban nem túlzott, amikor egy korábbi előadáson kihangsúlyozta, hogy a következő pár évben a streaming jelenti a prioritást a franchise jövőjében. Most új Star Wars-sorozat készül a már meglévőek mellé.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint az élőszereplős, egyelőre még cím nélküli sorozatot a 13 Emmy-díjra jelölt Russian Doll (ami magyar keresztségben a Végtelen matrjoska nevet kapta) vezető producere, Leslye Headland készíti. A széria történetéről nagyon keveset tudni, de azt azért kiderítette a portál, hogy elsősorban női szereplők köré épül, és sokak legnagyobb örömére végre nem a Skywalker-érában, hanem egy másik korszakban játszódik majd.

Headland a Netflixszel közös sorozata három Emmy-jelölést váltott díjra, és ő maga rendezett belőle több epizódot is, ami egyáltalán nem kizárt a Star Wars-sorozat esetében sem. Ez egész pontosan a negyedik projekt a messzi-messzi galaxisból, ami a Disney+-on kaphat helyet a már említett The Mandalorian, az Ewan McGregor főszereplésével készülő Obi-Wan Kenobi-sorozat és a lázadás korai időszakát bemutató Cassian Andor-széria mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.