Hirdetés

Újabb Parajelenségek-film készül

|

A Paramount stúdió bejelentette az új filmet és nyilatkozott egy meglepő társulásról is.

Hirdetés

A kézikamerás horrorfilmek nem tűnnek el, csak átalakulnak. Ennek az alműfajnak az atyja az 1999-es Ideglelés, amit ügyesen és profi módon ültetett át modern környezetbe a 2007-ben debütált Parajelenségek. A film maga 15 ezer dollárból készült és világszerte 193 milliót hozott vissza, és mindnyájan jól tudjuk a folyamatot: ha valami sok pénzt hoz a konyhára - főleg Hollywoodban -, akkor azt addig kell folytatni, ameddig csak lehet. Így kapott 5 (!!) plusz folytatást a Parajelenségek, amiknek a címében lévő egyre növekvő számok egyenes arányosságban álltak a filmek minőségének csorbulásával, holott még az első részé sem volt annyira kiugró. Viszont még a legutóbbi epizód, a 2015-ös Szellemdimenzió is 890 milliót dollárt termet a pénztáraknál, így már csak magára a hivatalos bejelentésre vártunk, mikor fedik fel, hogy készül a hatodik folytatás.

Hirdetés

A Paramount egyik fejese, név szerint Jim Gianopolus így nyilatkozott az új Parajelenségek film bejelentéséről az idei CineEurope filmfesztivál egyik színpadán, Barcelonában:

"Hogy elkészítsük nektek a legújabb fejezetét a Parajelenségeknek, összeálltunk a horrorok mesterével, Jason Blum producerrel."

Ezzel pedig biztosra vehetjük, hogy a Blumhouse beszállt az új kézikamerás horrorfilm készítésébe, viszont ez még mindig nem elegendő ok arra, hogy bizakodjunk a folytatásban (ne feledjük, Jason Blum eddig is ott volt az összes Parajelenségek filmnél producerként). Aki kicsit is ad a horrorokon belül az esztétikára, az nem nevezi jó vagy kiváló ijesztgetős filmnek a Parajelenségeket, így mi is grimaszolva fogadtuk ezt a bejelentést, amihez nem tettek hozzá semmilyen épkézláb plusz információt eddig. Aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Ti szerettétek anno a Parajelenségeket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.