Hirdetés

Új Péntek 13 és South Park filmek érkezhetnek 5 éven belül

|

Márciusban A Paramount és a Warner bejelentették, hogy együtt dolgoznak Christoper Nolan Interstellarján. E mellett a Paramount visszakapta a Péntek 13 és a South Park filmek jogait.

Hirdetés

Az Interstellar mögött alapból a Paramount Pictures állt, de a Waner Brothers annyira szeretett volna egy részt Nolan új filmjéből, hogy hajlandó volt visszaadni két film jogait a másik stúdiónak. A 2009-es Péntek 13 reboot jogi problémák miatt nem kaphatta meg eddig a folytatását, és hasonló okokból kifolyólag a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan is az egyetlen South Park mozifilm. Azonban a Paramountnál csak ezek a jogok vannak a következő 5 évre, szóval senki se lepődjön meg, ha hamarosan érkezik a Péntek 13 és a South Park film folytatása.

Az első Péntek 13 film 1980 május 10-én mutatkozott be, Sean S. Cunningham rendezésében. A szereplő gárda tagjai Betsy Palmer, Adrienne King, Jeannine Taylor, Robbi Morgan, Kevin Bacon, Harry Crosby, Laurie Bartram és Mark Nelson voltak.

Christopher Nolan Interstellarja jövő év novemberében érkezik, főbb szerepekben  Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain, és Michael Caine.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.