Hirdetés

Új poszteren a Szemfényvesztők 2

|

Hirdetés

Mintha kisebb lenne a felhajtás a Szemfényvesztők 2 körül, de lehet, hogy ez is egy trükkös marketing része. Minden esetre az új poszter valóban jópofa a kártyalabirintussal, ami a 2013-as elődhöz hasonlóan felvonultatja az összes lényeges szereplőt. Itt van Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine, Dave Franco, az új arcok közül pedig Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan és Jay Chou is a kiutat keresi ebből a sajátos útvesztőből. A filmet a G.I. Joe - Megtorlást dirigáló John M. Chu rendezte, akinek elmondása szerint a Szemfényvesztők 3-at is ő fogja rendezni... amennyiben jól teljesít a június 10.-én érkező svindler mozi, amelynek a Warcrafttal kell megmérkőznie a külföldi pénztáraknál.

Now You See Me 2 poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.