Hirdetés

Új promón a Batman Superman ellen

|

Hirdetés

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala előzetesét sokan már így is túlontúl spoileresnek érzik, de ha te nem ebbe a táborba sorolod magad és még többet szeretnél látni a Sötét Lovag és az Acélember csatájából, akkor bátran kukkants bele a film legújabb reklámanyagába. https://www.youtube.com/watch?v=ayDldhqX9Qs A DC képregények alapján készült filmet Zack Snyder rendezte, Chris Terrio és David S. Goyer forgatókönyve alapján. Főbb szerepekben Henry Cavill, Ben Affleck, Jesse Eisenberg, Gal Gadot, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jeremy Irons és Holly Hunter. A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016 március 26-án kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.