Hirdetés

Új Ragadozó filmet jelenthetnek be a Comic-Conon

|

2010-ben kaptunk egy új Ragadozó filmet Antal Nimród rendezésében. A film mindössze 40 millió dollárból készült és az volt a célja, hogy felkutassa, van-e igény a franchisera.

Hirdetés

Akkor 127 milliót termelt a film, ami egyértelműen sikeresnek mondható, ám mégsem hallottunk a folytatás felől eddig. Ma azonban egy kép bukkant fel a Ragadozók hivatalos facebook oldalán ami azt sugallja, hogy valamiről lerántják a leplet San Diegoban. A képen a város térképének egy része látható, valamint egy idézet az 1987-es filmből: "Valami van odakint ami ránk vár, és az nem ember. Mind meghalunk." A 20th Century Fox korábban már bejelentette, hogy kinnt lesz a Farkas, a Dawn of the Planet of the Apes és egy meglepetés film. Sokan úgy gondolták, hogy a meglepetés az X-Mennekkel lesz kapcsolatos, ám most úgy tűnik, hogy talán a "Ragadozók 2" kerül bejelentésre. A képért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.