Hirdetés

Új rendezőt kapott a Red folytatása

|

Annak ellenére, hogy a képregényhez köze sem volt a Red mozifilmnek, a kasszákból szép summa ütötte a stúdió kezét, így - várható módon - körvonalazódott a folytatás stábja.

Hirdetés

Robert Schwentke rendkívül elfoglalt: gőzerővel tervezgeti a 2013-ra tervezett R.I.P.D. című produkciót, ráadásul több projektet is istápol mindezek mellett, ezért nem marad ideje a Red folytatásának elkészítésére, ám a stúdió nem ijedt meg a hirtelen jött akadálytól és a film élére gyorsan leszerződtette a Dick és Jane trükkjei, valamint a Galaxy Quest címeket jegyző Dean Parisot direktort. A tervek szerint a főbb szerepekben visszatér Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich és Helen Mirren is, de még egyikük sem írta alá a szerződést, tehát bármi kisülhet a dologból. A forgatás valamikor év végén kezdődhet, de Willis előtte befejezi még a Die Hard 5 munkálatait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.